ZöldKeresztény

ZöldKeresztény

Boldog vegyes-házasság 38 év után is 1. rész (/3) Dárdai Zsuzsa és Saxon-Szász János

Házasság hete interjú: Dárdai Zsuzsa és Saxon-Szász János

2021. február 15. - IstvanNy

Dárdai Zsuzsa szerkesztőtársunk, újságíró, alkotóművész, művészetkritikus, Saxon-Szász János, a Poliuniverzum modell és blogunk logójának alkotója boldog #házasság életszövetségben élnek immár 38 éve. Megtudhatjuk, hogy ismerkedtek meg, hogy élik meg hitüket (egyikük katolikus, másikuk református), s miként természetes számukra a teremtésvédelmi és közéletre nyitott szemlélet.
Interjúnk a "Házasság hete" apropóján készült önkéntes alapon, projekt nélkül.
Aki megteheti, kérjük, járuljon hozzá tevékenységünk folytatásához: www.patreon.com/zoldkereszteny - szabadon választható összeggel. Facebook oldalunk: facebook.com/zoldkereszteny Dárdai Zsuzsa oldala:
http://www.dardaizsu.hu/ Saxon-Szász János oldala: http://www.saxon-szasz.hu/ Poliuniverzum oktatási módszertani csomag: http://poly-universe.com/ #vegyesházasság #zöldkeresztény #ökumené

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldkereszteny.blog.hu/api/trackback/id/tr9316427804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása