ZöldKeresztény

ZöldKeresztény

Gyulai Iván ökológus: Fenntartható kertművelés és etikai kérdései - előadás 1/2.

2021. április 24. - IstvanNy

Maga az ea. 2:28-tól, felkonf. 1:05-től. 1. rész. Folytatás a következő bejegyzésünkben. Alapozó anyagok a témában: 1., 2.; 3. (A számokra kattintással youtube videók nyithatók meg.) A 2. r

Gyulai Iván ökológus (Ökológiai Intézet), gömörszőlősi mélymulcsos kertgazda osztja meg szemléletét, ismereteket, tapasztalatokat. Folytatás a videó végén ajánlott linken. Az előadás a Zöldkeresztény blog 2019. őszi programsorozatának része, amely az Ökopolisz Alapítvány támogatásával valósult meg. Koordinál, moderál: Nyőgér István. Eredeti videó a személyes youtube-csatornán. A mostani link ennek a másolata. Aki még nem követi a blog youtube-csatornáját, itt az ideje! :) Egyúttal:

Mivel 2020 eleje óta 0 forrásból gazdálkodunk, ha a Kedves Olvasó megteheti, kérem, járuljon hozzá tevékenységeink folytatásához!
www.patreon.com/zoldkereszteny
Köszönjük előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldkereszteny.blog.hu/api/trackback/id/tr2016511616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása